Ontspannen & resetten
De zomer-vakantie van Patrick

Vakantie is het moment om te ontspannen en te resetten. Lees hoe we dat bij Let’s Develop doen. Want ook dan blijven onze ogen stralen van digitaal innoveren. Zo reist Patrick graag ‘iteratief’ met flexibele tussenstops naar nieuwe gebieden.

Als ontwikkelaar maak ik de meest prachtige tools. Dat vind ik echt cool om te doen. Ik vind het leuk om nieuwe technieken te ontdekken. Ook op vakantie ontdek ik graag nieuwe gebieden. Ik reis veel en ga graag naar plekken waar ik nooit ben geweest. En tussendoor zie ik dan weer nieuwe technische snufjes die mijn interesse wekken, zoals dat gezicht-herkenning procedures al daadwerkelijk de paspoortcontroles vervangen. Als ik weer thuis ben vind het leuk om met de data uit de gps-tracker de afgelegde routes in kaart te brengen. En vooraf is er natuurlijk de voorbereidingspret. Wat wordt ons vakantiedoel en wat zijn de routes daar naar toe. Want het eindpunt kan dan wel vastliggen, de tussenstops niet. Precies zoals in mijn werk bij Let’s Develop. Samen met de klant de doelen in kaart brengen en de route onderdelen op maat uitstippelen. En niet vergeten om te genieten van de weg ernaartoe. Ik zie geen bergen, maar een altijd nieuwe horizon met nieuwe uitdagingen.

Ps: Ook het maken van maatwerksoftware is een reis met tussenstops om zo te komen tot de beste software oplossing. Ik ben graag jouw reisleider: