Ontspannen en resetten
De zomervakantie van Ron

Vakantie is het moment om te ontspannen en te resetten. Lees hoe we dat bij Let’s Develop doen. Want ook dan blijven onze ogen stralen van digitaal innoveren. Zo zet Ron ook tijdens de vakantie een extra tandje bij met zijn MTB op uitdagende singletracks.

“Vroeg meekijken en meedenken en dan met onze technische kennis klanten echt verrassen met een hoogstaande slimme software-oplossing. Daar geniet ik van. Wij kiezen daarbij bewust niet voor de gemakkelijkste weg, willen echt de uitdaging aan gaan voor de klant. Dat geldt ook als ik privé op de MTB zit. Ook dan laat ik de saaie wegen links liggen en pak ik de uitdagende singletracks. Het gaat dan voor mij als bij Let’s Develop om uitdaging, verkennen, analyseren en technische beheersing.”

Op de MTB geniet ik volop. Het staat voor mij voor vrijheid, genieten van de omgeving, actief zijn en voor vriendschap. Gewoon fietsen vind ik overigens niets. Ik hou van actie, uitdagende parcours met kronkelende paden, slingerend tussen de bomen door, bijschakelen, klimmen en dalen. Direct anticiperen als de weg zich opeens laat splitsen door een boom, bij twijfel bots je hard. Elke route heeft ook wel weer zijn technische uitdagingen. Dat boeit mij enorm. Ik wil ook altijd weten hoe dingen werken en in elkaar steken. En als je schakelt, moet je ervan op aan kunnen. Ik koop dan ook altijd kwalitatief goede basisonderdelen, maar niets wat ik niet nodig heb. Dit zie ik ook terug in mijn advies naar klanten. Je moet de dingen niet aanschaffen omdat het kan, maar kijken wat het je oplevert. En bij de tussenstops een goed gesprek met de collega MTB’ers. Deze vakantie gaat de MTB mee naar België

Ps: ook met onze software kun je uitdagen, verkennen en een extra tandje bijschakelen. We zijn er trots op dat veel bedrijven compleet draaien op onze applicaties.  Meer over ons weten? Lees verder >